Sănătate. Echilibru. Prevenție. Simplitate. Natură.


Sunt doar câteva dintre valorile pe care le veți regăsi în articolele scrise de mine. De-a lungul anilor am inspirat mulți oameni să facă schimbări în stilul lor de viață, iar asta m-a motivat să reorganizez site-ul astfel încât să cuprindă și mai multe informații utile.


La rubrica LOW TOXIC LIFE veți găsi idei pentru o alimentație cât mai curată și de unde pot fi procurate diverse ingrediente, vă voi arăta ce cosmetice și produse de machiaj naturale am descoperit de-a lungul anilor, dar și deodorante, absorbante, ojă, haine din materiale naturale.

Și pentru că în curând voi fi mamă, voi împărtăși alternative naturale la produsele utile în sarcină, la naștere și pentru creșterea copiilor: scutece, creme pentru prevenirea iritațiilor, haine și produse de îngrijire pentru mamă și pentru bebeluș.

Putem avea și o casă healthy, așa că veți afla ce produse de curățenie puteți folosi pentru a evita dezechilibrele hormonale ori alergiile, dar și detergenți de rufe ori odorizante naturale pentru casă și mașină. Vă voi arăta ce metode de purificare a aerului și de filtrare a apei am ales pentru noi, dar și exemple concrete de saltele pentru dormit din materiale naturale, vopsea naturală pentru pereți, așternuturi, obiecte de mobilier și decorațiuni din materiale naturale, parchet care nu emite compuși organici volatili, plante care ne susțin sănătatea, legume din semințe autohtone și multe altele. 


La rubrica SĂNĂTATE aflăm de la specialiști cum putem preveni bolile, dar și cum le putem trata, dacă s-au instalat deja. Ne îndreptăm atenția și către partea psihică și descoperim cum să ne gestionăm emoțiile în diferite situații. În plus, aflăm sfaturi de longevitate și stil de viață echilibrat de la oameni care sunt un exemplu pentru noi toți. 


Rubrica REȚETE cuprinde o mulțime de preparate sănătoase, simplu de făcut, din puține ingrediente, cele mai multe locale. Veți găsi inclusiv variante fără zahăr, fără gluten, vegane/de post. 


În categoria COPII descoperim sfaturi utile pentru sănătatea copiilor, începând cu viața intrauterină și nașterea și continuând cu primii ani de viață, pubertatea, adolescența. Învățăm să creștem copii mai sănătoși, mai încrezători, mai curajoși decât am fost noi. 


Categoria CĂLĂTOREȘTE SĂNĂTOS cuprinde locuri minunate pe care le descopăr în special la noi în țară, dar uneori și în străinătate. Locuri în care se pune accent pe sănătate fie prin serviciile oferite, mâncarea sănătoasă, construcțiile din materiale naturale, fie prin natura care le înconjoară. 

Unele dintre articolele de pe site sunt scrise în colaborare cu anumite branduri, însă părerile îmi aparțin în totalitate și nu fac parte din contract. De altfel am colaborări doar cu acele branduri în care cred, pe care le folosesc de mult timp ori pe care le-am documentat foarte bine înainte. 

Vă invit să descoperiți cum mi-am schimbat stilul de viață, dar și parcursul meu profesional, aici

Această pagină web folosește cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe