Bună! Eu sunt Izabela, un om simplu, ca și voi. Un om care își îndreaptă atenția către sănătatea proprie, a familiei, dar și a naturii. Un om care își pune întrebări, se documentează, experimentează. Un om care își ascultă tot mai mult corpul și sufletul. 


Din punct de vedere profesional, sunt jurnalist. Lucrez în televiziune din anul 2006: am început la ProTV, unde am fost reporter de noapte la Știrile ProTV timp de doi ani, apoi reporter la emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?”. Din 2011 am continuat la Digi24 și de atunci sunt realizatorul emisiunii de sănătate “Tinerețe fără bătrânețe”, pe care o puteți urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 17:30.

Despre sănătate comunic și aici, pe site, dar și pe YouTube, Facebook și Instagram, unde vă invit să mă urmăriți. Pe Stories postez zilnic ce produse descopăr, ce mănânc, ce locuri vizitez, ce informații citesc sau pur și simplu gânduri care pot ajuta în diverse situații.


Practic, inspir oamenii să se întoarcă la simplitate, la natural și natură, la producători locali și mai ales la ei înșiși, la intuiția și sufletul lor. Suntem înconjurați de tot mai mult fals, artificial și toxic, indiferent că vorbim despre mâncare, produse de îngrijire, haine, mobilă, informații sau postări pe social media. Într-o lume în care nu mai știi ce sau pe cine să crezi ori ce produse să alegi, cred că e important să ne punem întrebări, să nu mai luăm totul de-a gata, dar și să ne amintim să fim recunoscători pentru fiecare pas, pentru că putem vorbi, vedea ori mânca, să devenim conștienți că nu avem nevoie de mult pentru a fi fericiți și sănătoși, ci de puțin, simplu și de calitate.

DE LA UN STIL DE VIAȚĂ NESĂNATOS LA UNUL ECHILIBRAT


Până la 22 de ani am avut un stil de viață total dezechilibrat, cu o alimentație bazată pe fast food, mezeluri, sucuri carbogazoase, multe dulciuri. Un stil de viață în care nu se regăseau mișcarea, odihna, hidratarea și nici atenția la gânduri sau emoții. 

Am avut atunci un punct de cotitură, ce m-a determinat să încep schimbarea. Mai întâi în alimentație, apoi în celelalte arii ale vieții. Nu a fost o schimbare peste noapte, ci de-a lungul anilor, dar a meritat din plin! În timp am scăpat de constipație, infecții urinare repetate, viroze dese și grave, dezechilibre hormonale și emoționale și lista e lungă (am scris mai multe despre transformarea mea aici).


Acum, la 36 de ani, am un corp sănătos. Sigur că mai sunt dezechilibre, mereu e loc de mai bine, dar cred că pot număra pe degetele de la o mână de câte ori am fost bolnavă în ultimii ani. În plus, corpul meu reacționează repede la tratamente naturale și foarte rar am nevoie de medicamente de sinteză. Asta pentru că așa l-am obișnuit în ultimii ani și pentru că îl hrănesc cât pot de sănătos (și nu mă refer doar la mâncare, ci la tot ce folosesc zilnic și, bineînțeles, la gânduri și emoții).

Această pagină web folosește cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe